Tofft Gardiner

ALT I GARDIN-LØSNINGER

 

Startside

Ring og bestil en gardinbus fra Tofft Gardiner på 5761 1125 - Gratis

Gardiner

ALLE FORMER FOR

SOLAFSKÆRMNING

I SMAGFULDE FARVER

Decovision

. Tofft Boligdekoration fører de bedste mærkevarer inden for vinduesudsmykning. Gardiner, persienner, rullegardiner med meget mere - alt hvad der skal til for, at du kan sætte særpræg på din bolig.

Vinduesudsmykning er en væsentlig del af et hjems atmosfære. Hvordan du vælger at lade lyset falde i dit hjem, og hvilke farver og designs du vælger til dine vinduer, skaber stemning og stil. Derfor skal eksempelvis gardinløsninger være afstemt efter dit behov.

Hos Tofft Boligdekoration gør vi en dyd ud af god rådgivning. Vi kommer gerne til dig, så du kan se gardinløsninger derhjemme, og vi viser dig gerne eksempler på gardinløsninger på vores designcomputer - DecoVision. Alt er gratis og uforpligtigende. Du kan læse mere om vores service på siderne om Gardinbussen og DecoVision.

Kvalitet og design er andre mærkesager, vi sætter højt. Udover at bruge mærkevareleverandører, fører vi et bredt gardinudvalg af farver, designs og afstemte løsninger. De nyeste tendenser eller klassiske linier - vores ambition er, at du skal kunne finde det, der matcher din stil. Det der skaber dit særpræg

STOF - LAMEL

PLISSE - PANEL

PERSIENNER

RULLEGARDINER

MARKISER

 

- Få et tilbud

DecoVision gør dig til dekoratør i dit eget hjem

Det kan være svært at forestille sig nøjagtig, hvordan en gardinløsning tager sig ud i hjemlige omgivelser. Rammer løsningen din personlige stil? Skal du vælge korte eller lange gardiner? Persienner eller rullegardiner? Hi-tech eller klassisk stil?

Tofft Boligdekoration gør nu gardinvalget lettere med computerprogrammet DecoVision. DecoVision gør dig til din egen vinduesdekoratør. Tofft Boligdekoration' gardinrådgiver hjælper dig med på computeren at finde frem til din vinduestype, og boligomgivelser der svarer til dem, du har derhjemme. Rådgiveren hjælper dig herefter med at dekorere med tekstiler, farver og former, indtil du finder frem til den helt rigtige sammensætning på skærmen. Du kan lege med farvesammenstillinger, drapere og dekorere som du har lyst. Din eksperimenteren koster ikke noget og er let at udføre. Du får et printudskrift af dit dekoreringsforslag, som du kvit og frit kan tage med hjem og vurdere i fred og ro.

Har du først fundet gardinløsningen som rammer dit særpræg, er det let at finde gardinerne som passer til dig og dit hjem. Kom ind og eksperimenter som dit eget hjems dekoratør.

 
 

Tofft Gardiner